A 2023-as kollekciónk megérkezett! Látogass el hozzánk ruhapróbára és találjuk meg együtt az Álomruhát!

DIORA ESKÜVŐI RUHASZALON

+36 1 951 6545

Miben vagyunk mások mi

Régóta álmodtam arról, hogy legyen Magyarországon egy olyan szalon, ahol az igazán magas igényű menyasszonyok megtalálhatják azokat a különleges és luxus ruhákat, amikért korábban az USA-ig kellett menni. Hihetetlen örömmel tölt el, hogy a szalonom által megadhatom a magyar nőknek is az élményt, hogy egy luxus Berta, Lazaro, vagy Hayley Paige ruhában mondhassák ki az IGEN-t!

Nem csak a ruhák terén akartam különleges igényeket kielégíteni, hanem egy olyan helyre vágytam, ahol az egészet körbevevő szolgáltatás és miliő is várakozást felülmúló! Ebben a hitvallásban jött létre a Diora, Magyarország egyedüli luxus szalonja, ahol a nem hétköznapi esküvőkre vagyunk specializálva!

Várunk szeretettel, ha az átlagtól többre vágyó menyasszony vagy, és szeretnéd, hogy a ruha választás ne csak egy értékesítési tevékenység legyen, hanem egy olyan folyamat az esküvődig, amelyben te tudhatod, hogy jó kezekben vagy, nem kell aggódnod a ruhád minőségét vagy a varrónő tudását illetően! Nagyon magas követelményeket állítunk csapatunkkal szemben, akiknek munkája során fogod tapasztalni, hogy a középpontban mindig a te nyugalmad és kéréseid állnak, hiszen megítélésem szerint a luxus érzés és a szívközpontúság kéz- a kézben kell hogy járjon!

Szeretettel várunk Téged is egy élmény ruhapróbára!

Időpontfoglalás

Kattints ide, hogy felpróbáld álmaid ruháját!

Diora logo