A 2023-as kollekciónk megérkezett! Látogass el hozzánk ruhapróbára és találjuk meg együtt az Álomruhát!

DIORA ESKÜVŐI RUHASZALON

+36 1 951 6545

Gyakori kérdések

Mikor jelentkezzek próbára?

Soha nem lehet elég korán! Minél hamarabb látogatsz el hozzánk, annál nagyobb kínálatból tudsz választani! Akinek a ruha az egyik legfontosabb elem az esküvőn, már 1-1,5 évvel az esküvő előtt lefoglalja az áhított darabot. Később is rengeteg szépség fog még rendelkezésedre állni, de a legkeresettebb ruhákra telik be leghamarabb a maximális foglalási szám (3-5 foglalás ruhától függően). A ruhapróbához elengedhetetlen a 99% -ig biztos esküvői dátum, hisz így fogjuk tudni, melyek azok a ruháink, amelyek az esküvőd napjára még elérhetők.

Kit vigyek próbára?

Érdemes 2-3 fő kísérővel érkezni, menyasszonyainkat legtöbbször az édesanya, a vőlegény édesanyja, lánytestvérek, barátnők kísérik. Kérünk, hogy “csak megtisztelésből” ne hívj további személyeket a próbára, tapasztalatunk szerint a sok kísérő inkább hátráltatja a ruha megtalálását, minthogy segítené. Több, mint 2-3 kísérő esetén rengeteg különböző vélemény fog elhangzani, ami könnyen összezavarhat. Férfi kíséretet nem ajánlunk. Ez egy női szakma, amihez ők nem értenek, illetve előfordulhat, hogy más menyasszony is tartózkodik a szalonban, így szeretnénk megőrizni az esemény intimitását.

Hogyan zajlik a próba?

A ruhapróba a jelentkezéskor választott kollekciótól függően egy vagy két órát vesz igénybe. A próbát részletes konzultációval kezdjük, hogy megismerjük az igényeidet. Nem katalógusból dolgozunk (persze mutathatsz lementett képeket, amik tetszenek), de inkább az elmondásodra és a szaktudásunkra alapozzuk, hogy mely ruhákat érdemes próbálni. Irányított lesz a próbád, te nyugodtan hátradőlhetsz! Nem neked kell előzetes felkészülés alapján tudnod, hogy mit szeretnél, mi fog jól állni! A legkedveltebb darabokat a végén még egyszer felpróbáljuk, hogy biztos legyen a döntés!

Hogyan készüljek a próbára?

Nincs különösebb elvárásunk, pusztán egy ápolt, igényes megjelenés. Nálunk nincs olyan szabály, hogy smink nélkül kell érkezni! A ruhák tisztítása a mi gondunk! A lényeg, hogy úgy érkezz a próbára, ahogy jól érzed magad a bőrödben. Ellenkező esetben hogy is tudnál választani? Melltartó nélkül szoktunk próbálni (ha szégyenlős vagy, akkor lecsúsztatott pánttal). Érdemes testszínű fehérneműben érkezni. Cipőt sem szükséges feltétlenül hozni, tudunk próbacipőt biztosítani, de persze ha már beszerezted azt a darabot, amit a nagy napon szeretnél viselni, nyugodtan hozd magaddal!

Hogy tudom lefoglalni a kinézett ruhát?

Szalonunkban készpénzes fizetési lehetőség érhető el. A Classique kollekció darabjai 200.000 – 350.000 Forinttal, a VIP kollekció darabjai többnyire 450.000 – 700.000 Forinttal foglalhatók. Részletfizetési lehetőség a Berta ruhák esetében lehetséges.

Vásárolni is tudok?

Igen! Amennyiben vásárolni szeretnél, klasszikus, letisztult ruháink 650.000 – 1.200.000 Forint között, a legpazarabb luxus ruháink rendelésre (új darabok) 3 – 5 millió Forint között vásárolhatóak meg.

Bérelni szeretnék, de nem szeretném, hogy más menyasszony viselje a ruhát előttem. Van erre megoldás?

Erre is van lehetőség, a legtöbb ruha esetében 30-50%-os felár ellenében. Ezzel kapcsolatos bővebb információért kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Mettől meddig szól a kölcsönzés?

Szombati esküvő esetén többnyire péntektől hétfőig. Időszaktól és választott darabtól függően el tudunk térni ettől, igyekszünk rugalmasak lenni.

Hányszor kell összesen próbálni nálatok?

Első alkalommal a ruhapróba során fogunk találkozni, ahol kiválasztjuk az álomruhád. Második alkalommal az esküvő előtt 1,5-2 héttel fogunk találkozni a cipős ruhaigazító próbán, de ne aggódj, ezzel kapcsolatban a kolléganőnk mindenképp keresni fog telefonon az esküvő előtti hetekben. Fontos, hogy erre a próbára már a nagy napon viselt cipővel érkezz, hogy a ruha hosszát a viselni kívánt cipőhöz igazíthassuk.

Időpontfoglalás

Kattints ide, hogy felpróbáld álmaid ruháját!

Diora logo